Bel mij terug

Wilt u door ons teruggebeld worden? Geen enkel probleem. Indien u onderstaande velden volledig invult, bellen wij u op het gewenste dagdeel terug.

Heeft u interesse in onze diensten, of wilt u een offerte opvragen? Neem contact op via ons contactformulier, en wij nemen zo spoedig mogelijke contact met u op. Uiteraard staan wij u ook graag telefonisch te woord.

1000 tekens over

 

Poedercoaten

Spuiterij B. de Wilde beschikt over een poedercoat-installatie, wat de mogelijkheid biedt naast het natlak spuiten de werkzaamheden uit te breiden, zodat in iedere situatie een keus kan worden gemaakt voor de meest geschikte afwerking. Bij het poedercoaten wordt door middel van elektrostatisch spuiten poeder op een object gebracht en er vervolgens “opgebakken”, waardoor er een krasvaste en slagharde afwerklaag ontstaat. Bijkomend voordeel is dat er op deze manier geen oplosmiddelen vrijkomen dus minder milieubelastend is.

Voorwaarde voor een goed eindresultaat is de voorbehandeling van de te spuiten delen. Omdat het stralen al jaren een van de specialismen is van ons bedrijf is dit in hoge mate gewaarborgd, wat met name voor buitentoepassingen zeer belangrijk is voor de levensduur. Producten van verzinkt staal, RVS en aluminium kunnen op deze manier worden behandeld. Denk hierbij aan machineonderdelen, hekwerken, framewerken, radiatoren en velgen.  Door de ruim bemeten installatie van 6.2 x 2.5 x 2.5 mtr. Zijn ook objecten van grote afmetingen te coaten in een door u gewenste kleur en soorten coating.

Contact met spuiterij de Wilde.
Om snel contact op te nemen kunt u gebruik maken van onze terugbelservice.
Hiermee komt u direct op ons contactformulier, waar u een mail kunt sturen met vragen of opmerkingen.
Ook voor offerte aanvraag kunt het formulier gebruiken.

Poedercoaten