Bel mij terug

Wilt u door ons teruggebeld worden? Geen enkel probleem. Indien u onderstaande velden volledig invult, bellen wij u op het gewenste dagdeel terug.

Heeft u interesse in onze diensten, of wilt u een offerte opvragen? Neem contact op via ons contactformulier, en wij nemen zo spoedig mogelijke contact met u op. Uiteraard staan wij u ook graag telefonisch te woord.

1000 tekens over

 

Stralen & schooperen

B. de Wilde BV is uw specialist op het gebied van glasparel- en gritstralen en schooperen van industriële objecten en bedrijfswagens. Wij beschikken over veel deskundigheid, moderne apparatuur, ruime straalcabines en krachtige kraanbanen (2x 5T) voor het behandelen van grote en kleine metaaloppervlaktes en non ferro materialen. Hierbij wordt voldaan aan de hoogste milieueisen. Corrosie en oude laklagen worden tot diep in de poriën verwijderd, waardoor een schoon oppervlak ontstaat dat klaar is voor eventuele verdere bewerking binnen of buiten ons bedrijf.

Alle werkzaamheden voor een optimale corrosiebehandeling vinden efficiënt onder één dak en met een korte doorlooptijd plaats, zodat uw materieel in korte tijd weer productief is. Graag adviseren wij u over de beste behandeling voor úw product.

Stralen & schooperen